Friday, October 2, 2015

Bucatarie Mdf Infoliat Larice Alb










Bucatarie Swiss realizata din Mdf Vopsit Lucios Alb cu frezare maner






























Bucatarie din Mdf Vopsit Lucios Capucino Crem cu frezare maner

Va ganditi sa va renovati locuinta? Nimic iesit din comun pana aici, doar ca batailile de cap nu intarzie sa apara daca acest lucru implica colorarea peretilor si schimbarea mobilierului. In momentul in care ati ajuns la capitolul mobila este indicat sa apelati la o firma specializata in mobilier  la comanda. 


 Echipa noastra de specialisti  se deplaseaza la locul cu pricina pentru a efectua masuratorile necesare realizarii mobilierului.  Specialistii nostri pot efectua o schita si un proiect 3D pentru mobila visata. Fiecare proiect este adaptat si personalizat in functie de spatiul de care dispui. Esti indecis in privinta culorilor pentru mobila locuintei, nu e nici o problema, iti venim in ajutor pentru a face alegerea potrivita si pentru a da viata locuintei.



   De-a lungul timpului  ne-am concentrat atentia asupra necesitatilor utilizatorilor in materie de mobilier si ne-am dat seama ca o bucatarie pe langa un estetic placut si un design futurist, trebuie sa fie si functionala, practica si conceputa exact pentru a satisface nevoile culinare  fiecarui utilizator casnic.



 Intreaga bucatarie este realizata din MDF vopsit lucios Cappuccino RAL 1019 si Crem RAL 1013. Interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat Alb Titan. In linie cu designul modern al bucatariei, dar si pentru ergonomie in utilizare, la sertare s-a optat pentru fronturi cu frezare maner.



Sertarele sunt dotate cu sisteme de inchidere cu amortizare marca Blum. Corpurile  suspendate sunt dotate cu sisteme de ridicare  cu amortizare  Aventos pentru usi. Accesoriul ce intregeste si care face diferenta este blatul de lucru. La aceasta bucatarie s-a optat pentru un blat din granit Galaxy Negru.


Un detaliu important este decupajul in blat pentru ventilatia caloriferului incorporat in mobila. Tot pe blatul de lucru s-a montat o priza pentru blat. Bucataria este dotata cu plita incorporabila Bosch din sticla neagra pe gaz PPP616B21E, cuptor incorporat la semiinaltime Bosch HBA43T360, Chiuveta Alveus Cubo 20 cu Baterie AM 20 Neagra. Bucatarie moderna la comanda Bacau