Saturday, March 28, 2015

Mobila Tineret Pat Supraetajat

Mobila Copii Pat Supraetajat , amenajarea unei camere pentru copil poate fi chiar putin mai complicata decat amenajarea celorlalte camere, pentru ca acest spatiu apartine unei singure persoane: copilul tau. Noi iti sarim in ajutor cu cateva sfaturi. Poti economisi spatiu – majoritatea camerelor pentru copii nu sunt prea mari, asa ca cel mai bine ar fi sa optezi pentru piese de mobilier cu rol dublu. Spre exemplu, un birou cu o mini biblioteca, doua, trei cufere pentru jucarii care sa poate fi folosite pe post de scaune. Un compartiment sau doua sub pat pentru jucarii.Nu uita de siguranta inainte de toate – cumpara doar mobilier rezistent, bine construit. Copiii sunt foarte energici, asa ca ai nevoie de un mobilier rezistent. Pentru mai multa siguranta poti discuta cu un designer Yulmob ce iti va oferi mobilierul perfect pentru copilul dumneavoastra.


Mobila Tineret Pat Rabatabil

Mobila Copii Pat Rabatabil, daca ai copii mici, nu esti obligat sa alegi intre mobilier sigur pentru ei sau mobilier cu stil. In ziua de azi poti sa gasesti piese de mobilier minunate si potrivite pentru nevoile familiei tale. Tine cont de anumite criterii inainte sa comanzi mobila de tineret sau copii si totul va deveni mult mai simplu. 


 Opteaza pentru mobilier de calitate, care sa reziste la mici pete sau zgarieturi. Copiii nu sunt prea ordonati din fire, asa ca opteaza pentru mobilier cu spatii de depozitare. Dulapurile sau comoda pentru televizor sunt perfecte pentru ca iti ofera destul spatiu de depozitare si poti pastra filmele, CD-urile, jocurile video sau jucariile in ordine. Cauta mai multe cufere intr-o varietate de stiluri si finisaje. Alege stilul si marimea potrivita pentru camera copilului tau. Varietatea este foarte importanta. Un designer Yulmob te poate ajuta cu usurinta sa realizezi acest lucru.



Mobila Tineret Pat Ferrari

Deoarece camera copilului este un spatiu multifunctional, unde se desfasoara mai multe activitati, impartirea suprafetei trebuie facuta cu mare grija pentru o delimitare clara a locului de dormit de cel pentru studiul sau de joaca . Impreuna cu copilul tau uita-te prin toate lucrurile lui, inclusiv haine si catalogheaza-le. Asa mai petreceti si timp impreuna si mai ales pregatiti camera pentru redecorare si va puteti face o idee clara asupra modelului de mobila de care aveti nevoie.


 Cu cat lucrurile sunt mai bine organizate cu atat experienta va fi placuta pentru amandoi. O mobilare corespunzatoare a camerei copilului este complexa şi dificila. Pentru ca nevoile si preferintele tale sa fie usor transformate in realitate este recomandat sa apelezi la sfatul specialistilor Yulmob.






Mobila Tineret Verde Crem

Pentru ca iti doresti ca designul camerei de tineret sa te tina cativa ani, gandeste pe termen lung. Incearca sa alegi culori, un design si chiar o tema atat de placul unui preadolescent, precum si pe placul unui adolescent. Chiar daca ii place un anumit film sau personaj, nu e o idee prea buna sa realizezi o camera inspirata dintr-o pasiune trecatoare. Ideile tale impreuna cu cele ale unui designer Yulmob vor  duce la un design placut pentru orice varsta, chiar si pentru cei mai pretentiosi.



Mobila Tineret Pal Crem Bleo cu pat supraetajat

Mobila copii pat supraetajat, varsta adolescentei reprezinta perioada in care se manifesta stilul de viata individual, este perioada maturizarii. Adolescentii isi doresc o independenta mai mare, care poate fi data de o camera separata. Ei isi manifesta deja in mod hotarat dorinta de a-si amenaja singuri incaperea, mesterind pe ici pe colo prin camera. 


 Tanarul incearca sa impuna un stil propiu camerei, punandu–se in acelasi timp in evidenta in fata prietenilor. Si cerintele generale de depozitare cresc, pe masura ce se mareste durata muncii de acasa la masa de studiu. De aceea, adolescentul are nevoie de o mobila cu multe rafturi si dulapuri pentru adapostirea numeroaselor carti si cursuri. Aceasta perioada poate fi depasita usor cu ajutorul designerilor Yulmob.



Mobila Tineret Pal Fildes Avocado

Undeva pe la inceputul adolescentei, copilul tau probabil isi va dori sa-si redecoreze camera. Scapa de toate lucrurile prea copilaresti pentru a adauga postere sau cine stie ce alte accesorii pe care el/ea si le doreste. Tine cont de functionalitate si foloseste mici accesorii care sa dea culoare si viata camerei copilului. Nu uitat cat de important este sa incorporezi pasiunile copilului tau.


  Acesta trebuie sa-ti spuna ce si cum sa faci. Daca te ocupi tu de tot, el nu va mai avea ocazia sa-si puna la treaba abilitatile de organizare si planificare. Exista riscul sa nu fie prea incantat de rezultat daca nu isi spune parerea. Da-i ocazia sa faca propriul lui proiect, in timp ce tu il mai ajuti si ii mai impui cateva limite. 



 Poti comanda propria amenajare adaptata perfect spatiului pe care il ai la dispozitie in camera copilului. Solutiile propuse de designerii Yulmob pentru mobila de tineret sau mobila de copii vor fi in conformitate cu bugetul disponibil si stilul clientului.













MobilaTineret Pal Portocaliu Fildes

In camerele pentru copii si tineret, culorile trebuie sa fie bine alese, incat asocierea acestora sa fie stimulatoare si calda, avand o actiune vitalizanta. Astfel, culoarea rosie este definita de psihologi ca fiind excitanta, iritanta si exploziva. Nuantele inchise de rosu sunt mai “triste” iar cele deschise sunt mai “autoritare si imperative”.


 Culoarea portocaliu este mai “intima”, activa si vitalizanta iar culoarea galbena este mai stralucitoare, invioratore si optimista, dand sentimentul de comunicare. Aceste culori sunt indicate pentru amenajarea cemerelor de copii si tineret, dar trebuie gasita o combinatie buna a acestora, evitandu-se prezenta mare a unei anumite culori, deoarece creaza o senzatie suparatoare. Indiferent de situatie, in camerele de copii si tineret, culorile trebuie sa contribuie la inveselirea ambiantei. Designerii Yulmob pot realiza acest lucru pentru dumneavoastra. Nu ezita sa contactezi un designer Yulmob.



Mobila Tineret Pal Albastru Verde

Amenajarea unei camere pentru copil poate fi chiar putin mai complicata decat amenajarea celorlalte camere, pentru ca acest spatiu apartine unei singure persoane: copilul tau. Noi iti sarim in ajutor cu cateva sfaturi si ponturi.Poti economisi spatiu – majoritatea camerelor pentru copii nu sunt prea mari, asa ca cel mai bine ar fi sa optezi pentru piese de mobilier cu rol dublu. Spre exemplu, un birou cu o mini biblioteca, doua, trei cufere pentru jucarii care sa poate fi folosite pe post de scaune. Un compartiment sau doua sub pat pentru jucarii.Nu uita de siguranta inainte de toate – cumpara doar mobilier rezistent, bine construit. Copiii sunt foarte energici, asa ca ai nevoie de un mobilier rezistent. Pentru mai multa siguranta poti discuta cu un designer Yulmob ce iti va oferi mobilierul perfect pentru copilul dumneavoastra.


Mobila Tineret Pal Albastru Alb

Varsta adolescentei reprezinta perioada in care se manifesta stilul de viata individual, este perioada maturizarii. Adolescentii isi doresc o independenta mai mare, care poate fi data de o camera separata. Ei isi manifesta deja in mod hotarat dorinta de a-si amenaja singuri incaperea, mesterind pe ici pe colo prin camera.


  Tanarul incearca sa impuna un stil propiu camerei, punandu–se in acelasi timp in evidenta in fata prietenilor. Si cerintele generale de depozitare cresc, pe masura ce se mareste durata muncii de acasa la masa de studiu. De aceea, adolescentul are nevoie de o mobila cu multe rafturi si dulapuri pentru adapostirea numeroaselor carti si cursuri. Aceasta perioada poate fi depasita usor cu ajutorul designerilor Yulmob.





Camera copil Pal Stejar Bardolino

Culorile au o importanta foarte mare in ambianta camerelor pentru tineret si mai ales pentru copii,acestea marcheaza si pun in valoare anumite zone estetice si functionale dar si atenueaza unele defecte.Cromatica utilizata in ambianta oricarei incaperi,nu neaparat camerele de copii si tineret trebuie sa creeze o armonie intre elementele incaperii atat mobilierul introdus cat si peretii,tapiteria,covoarele,draperiile,etc.In camerele de copii,tineret culorile trebuie sa contribuie la inveselirea ambiantei.


 Mobilierul la comanda da posibilitatea clientului de a-si personaliza dupa bunul plac casa. Poti comanda propia amenajare unica adaptata perfect spatiului pe care il detii apeland la un designer de specialitate Yulmob care te va ajuta cu idei spontane.Solutiile noastre se vor plia in conformitate cu bugetul disponibil in stilul clientului.


 Mobilierul este realizat din Pal cu nuante de Stejar Bardolino Gri cu Alb cu blat de 36 mm pentru birou si prevazut cu 4 sertare cu manere din Aluminiu.Dulap tip dressing pe colt este in 3 Usi realizat din Pal nuanta Bardolino Natur si Alb.