Wednesday, March 18, 2015

Mobila Dressing Nuc Lion

Acest tip de dormitor il putem clasa in zona de ansamblu cu corpuri de mobilier simplificat in sensul in care contine doar 2 elemente de baza si anume  Dressingul si Patul cu 2 noptiere incorporate si polite suspendate. Este ideal pentru un spatiu restrans. Patul ofera spatiu de depozitare pe ambele laturi plus detine o lada unde se pot introduce diverse obiecte casnice.


Dressingurile reusesc cu succes sa inlocuiasca vechile sifoniere din dormitoare. Cand vorbim de apartamentele de bloc un astfel de corp este singura solutie care poate oferi casei mai mult spatiu. Ne imaginam cat de liber ar fi dormitorul fara acele sifoniere masive,neincapatoare si pline de haine ticsite la un loc.


 Pentru a beneficia de un dressing adaptat spatiului tau alege sa vii la un designer Yulmob pentru a gasi varianta cea mai ideala pentru nevoile tale. Mobila de dormitor este alcatuita din corpuri modulare din Pal nuanta Nuc Lion cantuit ,Patul tapitat cu Piele Ecologica Crem si Somiera rabatabila.





Mobilier Expo San Remo Italia

Dormitorul este primul care te intampina dimineata si ultimul in care te cufunzi seara. E sanctuarul in care fiecare se relaxeaza pentru a incepe o noua zi cu forte proaspete. Somnul linistit este unul dintre cele mai importante secrete pentru o viata echilibrata si sanatoasa. Armonia dintre un spatiu de relaxare si de depozitare a lucrurilor personale este un element definitoriu pentru aceasta camera.


 Mobilierul de dormitor modern este foarte la moda in zilele noastre. Pentru a fi in pas cu moda, puteti realiza un amestec din piese de mobilier contemporane creand astfel un stil electic, imbietor, puteti mixa traditionalul cu stilul contemporan si, de ce nu, obiecte vechi de decor. Pentru a gasi combinatia perfecta pentru dormitorul dvs aveti nevoie catorva trucuri pe care le puteti obtine apeland la specialistii nostri.


  Datorita faptului ca producem doar mobila la comanda, oferim o alternativa reala pentru mobila de dormitor produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru dormitoarele de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Specialistii nostrii vor veni in intampinarea nevoii dumneavoastre de a amenaja cat mai practic si placut spatiul din dormitor si va vor propune cele mai eficiente solutii pentru realizarea mobilei de dormitor de care aveti nevoie.







Mobila Dressing Alb Oglinda

O mare problema in amenajarea dormitorului poate fi spatiul. Incearca sa adaptezi mobila in functie de spatiul disponibil. Daca nu vrei sa incepi sa reconstruiesti tu totul, gaseste un magazin de mobila de dormitor la comanda. Cu siguranta vei gasi multe tipuri de mobila de dormitor. Este foarte usor sa realizezi confortul necesard prin mobila la comanda. Un designer te poate ajuta sa folosesti spatiul disponibil la maxim. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi un designer Yulmob.


 Acesta va veni la dumneavoastra, va masura spatiul si va veni cu o propunere de amenjare. Impreuna cu dumneavoatra, designerul Yulmob, se va asigura ca veti avea un spatiu deosebit pentru relaxare dupa o zi obositoare de munca.

Mobila Dormitor Wenghe Dakar

Este recomandat sa analizam in detaliu care ne sunt prioritatile si nevoile cand ne gandim sa mobilam o zona a casei noastre, astfel punctam minimul de care avem nevoie, In aceasta maniera evitam riscul aglomerarii spatiului cu obiecte inutile. Dormitorul este motorul casei noastre ,acolo ne incarcam cu energie si ne relaxam dupa o zi obositoare de lucru de aceea trebuie sa il amenajam corespunzator. Tinem cont de dimensiunile camerei,culorile alese ,finisajele ,plasarea acestora in spatiu astfel clientii sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta apeland la un specialist Yulmob.


Mobilierul ideal este acela care se adapteaza nevoilor noastre indiferent de destinatia lui. Simplitatea cu care se porneste este criteriul de apreciere.Fiecare mobilier in parte este unic in felul sau datorita faptului ca totul este realizat pe comanda. Mobila de dormitor este alcatuita din 4 piese principale ce intregesc intreg spatiul. Dressingul este realizat din Pal dublat Wenghe Dakar combinat cu Alb in 2 Usi Glisante pe profil Aluminiu cu sertare silentioase interioare cu glisiera normala.


Compartimentarea este realizata in ambele parti cu bare de Aluminiu pentru depozitarea hainelor lungi cat si a camasilor. Patul este tapitat in Piele Ecologica Neagra si detine somiera rabatabila.Cele 2 noptiere deasemenea sunt din Pal Wenghe Dakar si MDF vopsit lucios cu sertare cu amortizare BLUM. Noptiera este realizata din Pal dublat Wenghe Dakar si MDF Alb Lucios Vopsit in 6 sertare cu sistem de deschidere Push It.










Mobila Domitor Wenghe Mar

Dormitorul compact este o solutie optima pentru spatiile mici. Acestea inglobeaza 3 tipuri de mobilier intr-un singur corp. Patul, Dressingul si noptierele sunt transformate intr-o singura piesa de mobilier. Aceasta este o solutie practica gandita de catre designerul nostru Yulmob pentru clientul nostru. Dressingul este compartimentat foarte istet in asa maniera incat sa se poata depozita cu usurinta cat mai multe obiecte vestimentare cat si casnice. Intreg ansamblul este realizat din Pal in nuantele Wenghe Brun/Mar.


Patul este rabatabil cu somiera. Dulapurile suspendate sunt 6 la numar plus doua noptiere a cate 3 sertare pe glisiera normala.Combinatia de culori inchis/deschis joaca un rol important intr-un astfel de spatiu restrans. Produsul finit reuseste sa aduca o nota de prospetime si acuratete.