Thursday, March 12, 2015

Mobila Dormitor 2 Usi Glisante

Desi ofera mult spatiu pentru depozitare dressingul masiv inchis prin doua usi glisante cu sticla vopsita neagra si oglinda pe rama de aluminiu cat si noptierele suspendate aceste piese creeaza spatialitate.Patul si noptierele ridicate dau senzatia de fluiditate la nivelul podelei iar oglinzile aplicate pe suprafata dressingului dau dimensiune si profunzime incaperii. 


Aceste trucuri folosite in design-ul interior sunt simple dar au un efect spectaculos fiind indicate in spatii limitate. Patul tapitat cu piele ecologica alba cu somiera rabatabila confera acuratete. Cromatica Alb Negru este una aleasa istet astfel putand introduce in spatiu cu usurinta si alte detalii.




Mobila Dormitor Dressing Rosu si Negru

Sunt multe tipuri de spatii asociate cu dormitorul, dar toate sunt diferite: putem vorbi de dormitor matrimonial, de dormitor pentru o singura persoana sau un dormitor pentru copii. Fiecare tip de dormitor dezvolta nevoi diferite, iar mobila de dormitor trebuie adaptata spatiului si persoanei/persoanelor care vor sta in dormitor. Luati in considerare acest lucru in momentul in care realizati planul de amenajare al dormitorului si cand veti cumpara mobila de dormitor.


Cheia unei amenajari perfecte consta in evaluarea camerei, in cazul de fata al dormitorului. Intelegerea acestei necesitati va va ajuta la informarea ulterioara a planului dormitorului care include iluminarea, accesoriile pentru geamuri si alte elemente de acest gen. De asemenea, intelegerea spatiului va va ajuta sa realizati o schita mai detaliata pentru mobila de dormitor. Pe masura ce definitivati cum va arata noul dormitor, trebuie sa cunoasteti cateva sfaturi in legatura cu amenajarea dormitorului. O greseala minora de cativa cm in masurarea spatiului poate duce la cumpararea unei mobilier de dormitor gresit. De aceea este indicat sa discutati cu un designer Yulmob, pentru a realiza el toate masuratorile si schitele necesare.






Dressing Showroom Yulmob

Acest model de dressing este foarte apreciat reusind de fiecare data sa atraga prin acuratetea designului si abordarea de o simplitate dezarmanta dar in acelasi timp prezinta o functionabilitate in compartimentare. Exteriorul este dominat de o linie simplista cu unghiuri drepte,punctate pe profilul din Aluminiu satinat. Banda orizontala din Oglinda creeaza un contrast elegant impreuna cu usile negre din sticla vopsita. Folosirea usilor glisante mascheaza o multitudine de spatii de depozitare pentru diverse obiecte vestimentare si accesorii casnice. Piesa de mobilier este realizata din Pal Wenghe,Usile din Sticla Vopsita Neagra  cu folie protectoare antisoc,Oglinda cu folie protectoare pe spate si Rama Aluminiu cu sertare silentioase Grass BLUM.






Dressing Showroom Yulmob

 Textura aleasa pentru acest concept de dressing creeaza o senzatie de energie vizuala pe care designerul Yulmob a incercat sa o impuna si sa o transmita elegant prin acest corp de mobilier. Linia de ansamblu este simpla dar aspectul final este unul spectaculos prin folosirea acestui tip de material decorativ aplicat ce da senzatia unui corp plin de viata. Prezinta doua usi glisante cu un interior atent compartimentat care promite sa ofere surprize placute ca si exteriorul.  Mobilierul de tip dressing este realizat din Pal de 38 mm dublat cantuit cu usi glisante Rama Aluminiu si Piele Decorativa Ecologica Alb si Negru.

Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc).




Mobila Dormitor Gri Piatra

Mobilierul dintr-un dormitor pe langa partea estetica trebuie sa puncteze si partea utila si confortabila.Acestea sunt conditiile minime pe care este necesar sa le impunem de fiecare data cand achizitionam unul sau mai multe corpuri.Alegerea unei cromatici calde creeaza o stare de comfort vizual. Mobilierul are abilitati cameleonice putandu-se plia pe o multime de fundaluri existente deoarece cromatica permite anumite completari fara a rupe firul esteticii deja format.


Mobila de dormitor este alcatuita din corpuri modulare din Pal Alb Striat U727ST22 si Gri W1000ST22 cantuit. Setul contine un dressing incastrat in perete cu 2 Usi Rama Aluminiu compartimentat atent pentru nevoile clientului. Pat tapitat cu Piele Ecologica Alba cu somiera rabatabila. Birou cu 4 sertare din Pal cu manere scoica. Comoda cu 6 sertare cu sistem de inchidere silentios BLUM si doua etajere dublate. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.)