Tuesday, March 3, 2015

Mobilier Showroom Yulmob

Ideea de birou deschis este alegerea perfecta pentru o serie larga de domenii de activitate care implica folosirea unui spatiu comun de catre angajati sau de catre colaboratori.Orice manager care se respecta stie ca starea de spirit si confortul la locul de munca este esential in obtinerea de rezultate optime.Sticla da o nota de eleganta si rafinament.Alegerea unui blat de sticla confera zonei de lucru un aspect vizual aerisit si transparent.


 Designul elegant si minimalist dar in acelasi timp functional a fost gandit sa ofere clientilor care se prezinta intr-un astfel de birou o lejeritate in comunicarea cu designerul aflat de partea cealalta a mesei.Cromatica este una foarte simpla nepunand in dificultate vizuala nici clientii si nici pe cei care lucreaza zilnic la birou.


 Mobilierul de Birou este realizat din MDF Vopsit Lucios Metalizat Negru de 72 mm cu Blat de sticla securizata de 19mm cu 5 scaune Directoriale 5700 tapitate in Piele Rosie Naturala.Comoda pentru depozitare diverse acte si Imprimanta este la fel realizat din MDF Vopsit Lucios Metalizat Negru de 72 mm cu 3 sertare din MDF Vopsit Lucios Rosu Ferrari cu sistem de Amortizare BLUM si manere tip scoica Aluminiu.




Mobila Biblioteca PAL Stejar Crem

Un alt element esential intr-un living il reprezinta biblioteca pe langa alte piese de decor. Aceasta zona reprezinta spatiul comun al unei locuinte deoarece numarul de obiecte fie ele de decor,utile sau artizanale va fi destul de mare pentru ca fiecare membru al familiei doreste intr-un fel sau altul sa isi puna amprenta pe stilul locuintei. 

  In acest caz avem nevoie de sfatul unui designer Yulmob astfel putem creea o biblioteca foarte incapatoare,cu multe zone de stocare care sa nu ocupe o suprafata prea mare in living. 


Modelul este un exemplu de biblioteca cu aspect elegant si simplu in care vor avea loc toate obiectele preferate plus acestea vor fi la indemana oricui si intreg ansamblul este ordonat si bine gandit. Combinatia de materiale cat si calitatea fac din acest produs unul potrivit pentru oricare tip de living cat si pe placul oricui. Mobila este alcatuita din Pal dublat de 38mm pe nuante de Stejar Crem.Sertarele prezinta sistem pe glisiere FGV cu manere din Aluminiu.